Новости

23.05.2014

Роботодавці за розвиток співпраці з Дежгірпромнаглядом

22 травня відбулася колегія Територіального управління Державної служби гірничого нагляду та промислової безпеки у Харківській області, у роботі якої прийняв участь Василь Григор’єв — член колегії, виконавчий директор Об’єднання організацій роботодавців Харківської області «Граніт».

Колегія заслухала і обговорила інформацію в.о. начальника Теруправління Олійника Ю.С. про підсумки роботи Територіального управління Державної служби гірничого нагляду та промислової безпеки у Харківській області у першому кварталі 2014 року та завдання про подальше вдосконалення наглядової діяльності у сфері промислової безпеки та охорони праці.

«Робота Теруправління по забезпеченню безпечних умов праці у сфері виробництва проводиться спільно з роботодавцями і, що особливо важливо, — все частіше ця діяльність спрямовується не на фіксацію нещасних випадків чи травматизму, а на їх попередження, — підкреслив Василь Григор’єв, виступаючи на колегії. — Ось тому роботодавці зацікавлені у розвитку такої співпраці та її удосконаленні. В цьому плані доцільним було б повернутися до практики закріплення інспекторського складу фахівців Теруправління за територіальними громадами міста та області», — наголосив Василь Григор’єв.

За підсумками обговорення, колегія прийняла рішення щодо необхідності подальшого вдосконалення роботи Теруправління по реалізації державної політики у галузі охорони праці, промислової безпеки та гірничого нагляду та підвищення ефективності співпраці з роботодавцями по забезпеченню безпечних умов праці на виробництві.