Новости

31.03.2014

Рада Об'єднання організацій роботодавців Харківської області «Граніт» висловлює співчуття рідним і колегам Геннадія Висоцького

Рада Об'єднання організацій роботодавців Харківської області «Граніт» висловлює співчуття рідним і колегам генерального директора Харківського машинобудівного заводу «Світло шахтаря» Геннадія Висоцького, який помер сьогодні, 31 березня, на 63 році життя та висловлює глибокі і щирі співчуття у зв'язку з непоправною втратою. Поділяємо вашу скорботу у цей важкий час. Нехай світла пам'ять про нього та його добрі справи назавжди залишиться у серцях рідних і близьких, друзів і колег.

Довідка.

Висоцький Геннадій Васильович народився 5 червня 1950 року у селі Станова Тростянецького району Сумської області. Закінчив Харківський машинобудівний технікум. У 1968 році почав працювати на заводі «Світло шахтаря» електрозварником цеху зварних конструкцій. Обіймав посади майстра, начальника цеху, головного інженера, заступника генерального директора з постачання, збуту і транспорту.

З 1998 року — голова правління — генеральний директор ПАТ «Харківський машинобудівний завод «Світло шахтаря».

Заслужений машинобудівник України (2002). Лауреат всеукраїнського конкурсу «Ділова людина року — 1995». Переможець всеукраїнського конкурсу «Кращий роботодавець року» у номінації «Кращий роботодавець для інвалідів» (2005).

З 2008 року і до останніх днів був членом правління Харківської обласної організації роботодавців «Граніт».

Голова Ради Об'єднання організацій роботодавців Харківської області «Граніт» Гіршфельд А.М.

Виконавчий директор Об'єднання організацій роботодавців Харківської області «Граніт» Григор’єв В.В.