Новости

09.12.2010

Підприємці Харкова і області готуються працювати у нових умовах оподаткування

Об’єднання організацій роботодавців Харківської області «Граніт» та обласне відділення Асоціації платників податків України 09.12.2010 провели семінар по новому Податковому кодексу, єдиному соціальному внеску та особливостях оподаткування малого та середнього бізнесу у нових умовах.

У семінарі, що проходив у великій залі засідань Ленінської районної адміністрації м. Харкова, прийняли участь представники промислових підприємств, організацій і установ м. Харкова і області, малого та середнього бізнесу.

Учасники семінару прийняли активну і дуже зацікавлену участь у обговоренні норм як прийнятого Податкового кодексу, так і сплати єдиного соціального внеску, задаючи як з місця так і у письмовому вигляді запитання до основного доповідача семінару — керівника аудиторської компанії, академіка Академії оригінальних ідей, постійного консультанта офіційного видання Державної податкової адміністрації України журналу «Вісник податкової служби України» Черненко Людмили Миколаївни.

Про важливість і актуальність цього заходу свідчить той факт, що серед слухачів було більше 20 спеціалістів податкових органів міста Харкова.

Всього у семінарі прийняло участь близько 300 чол.

Це перший крок допомоги Об’єднання організацій роботодавців Харківської області «Граніт» і обласного відділення Асоціації платників податків України представникам бізнесових структур та підприємцям по організації бізнесу у нових умовах оподаткування та сплати єдиного соціального внеску.

Наступний крок — це проведення по цій темі диференційованих консультаційних семінарів для представників великого, середнього та малого бізнесу в залежності від особливостей ведення бізнесу. З цією метою формуються відповідні групи по 25-30 чол.

Увага: Консультаційні навчання по нових умовах оподаткування та нормах Податкового кодексу будуть проводитися по мірі комплектування навчальних груп, у грудні поточного року та січні 2011 року, у офісі Об’єднання організацій роботодавців Харківської області «Граніт» за адресою: вул. Коцарська, 2/4, м. Харків.

Тел для довідок щодо участі у семінарах: (057) 756-63-86, (057) 777-01-91