Новости

06.12.2010

Дмитро Фірташ – співголова сторони роботодавців Національної тристоронньої соціально-економічної ради при Президентові України

У зв’язку з тим, що Микола Янковський звернувся з проханням увільнити його від обов’язків співголови Національної тристоронньої соціально-економічної ради при Президентові України (НТСЕР), сторона всеукраїнських об’єднань організацій роботодавців НТСЕР на своєму засіданні одноголосно обрала на цю посаду від сторони роботодавців Дмитра Фірташа.

Представляючи кандидатуру Дмитра Фірташа, Голова Ради Федерації роботодавців України. заступник співголови НТСЕР Дмитро Олійник зазначив, що продуктивний соціальний діалог між державою, профспілками та роботодавцями повинен стати основою соціально-економічного розвитку національної економіки, а зрозумілі і відкриті позиції сторін соціального діалогу створити умови для ефективного розвитку вітчизняних товаробників та бізнесу.

У засіданні сторони всеукраїнських об’єднань організацій роботодавців Національної тристоронньої соціально-економічної ради при Президентові України прийняв участь голова Ради обєднання організацій роботодавців Харківської області «Граніт», президентт Індустріальної групи УПЕК Анатолій Гіршфельд.

На засіданні також були схвалені пропозиції сторони всеукраїнських об’єднань організацій роботодавців до пріоритетних напрямів діяльності Національної тристоронньої соціально-економічної ради на 2011 рік.