Новости

27.02.2014

НОВИНИ ПІДПРИЄМСТВ: ВІСТІ З ГОЛОВНОГО КОНВЕЄРА ХТЗ

Закінчується останній зимовий місяць, а значить, не за горами сезон весняних польових робіт. Це добре розуміють на Харківському тракторному заводі і тому трудяться так, щоб усі виробничі завдання, сформовані на основі замовлень від Торгового дому, виконати вчасно, — повідомляє прес-служба підприємства.

«Сьогодні 27 лютого, і на сьогоднішній ранок зібрано 134 трактора при плані 146. Ми повинні зібрати ще 12 тракторів і таким чином план буде виконаний. Це вдалося зробити за короткий період часу, за 17 робочих днів. Відпрацювали два тижні по шість робочих днів, плюс третій тиждень п'ять робочих днів. Крім зібраних у цьому місяці тракторів, виконали також заявки по запасних частинах на 533 тисячі гривень», — повідомив начальник складального цеху ХТЗ Василь Борисович Грайворонський.

Показники за лютий хороші, заявки виконуються, і так необхідні під час весняних польових робіт трактори й запасні частини вже готові до відвантаження.

Однак роботу головного конвеєра характеризує і такий показник, як стабільність і кількість зібраних у зміну машин. Це впливає не тільки на виконання плану, а й на якість кінцевого виробу. Говорячи про стабільному робочому режимі збірки тракторів за зміну, В.Б. Грайворонський підкреслив: «Ми впевнено вийшли на цифру 10-11 тракторів за зміну. Це оптимальний режим роботи. Цех його виконує, претензій до роботи людей у мене немає».