Новости

11.10.2010

На Куряжському Домобудівному Комплексі пройшов корпоративний субботник.

Однією із добрих традицій на підприємствах, що входять до складу Харківської обласної організації роботодавців «Граніт», стає проведення корпоративних суботників.

Перші такі суботники декілька років назад стали проводитися по ініціативі голови Ради Об’єднання організацій роботодавців Харківської області, президента Індустріальної групи «УПЕК» Анатолія Гіршфельда на підприємствах ІГ «УПЕК».

У минулу суботу, 9 жовтня, колектив Куряжського Домобудівного Комплексу на чолі зі своїм президентом, членом правління Харківської обласної організації «Граніт» Емілем Тер-Степаняном, вийшов на колективний суботник та займався прибиранням, ремонтом і благоустроєм свого мікрорайону у с.м.т. Пісочин. У цей день селище святкувало свій черговий день народження.

Учасники суботнику займалися посадкою молодих дерев, облаштуванням дитячих майданчиків, прибиранням узбіч доріг, виконанням робіт по закладенню нового стадіону для місцевих дітлахів.

Активну особисту участь у виконанні робіт прийняв Еміль Тер-Степанян — президент Куряжського ДБК. що додавало трудового ентузіазму учасникам суботника.

Головна мета Еміль Шаваршовича і як керівника, і як громадянина, і як харків’янина бачити, що усі райони Харківщини стали гарними, затишними. Щоб очі раділи, спостерігаючи за чистими дворами, затишними під’їздами та прибудинковими територіями, якісними дорогами.

І для цього команда Еміль Тер-Степаняна робить все, щоб змінити стан справ на краще. У колективу Куряжського Домобудівного Комплексу багатий досвід будівництва та реконструкції.

Тут добре розуміють, що без культури виробництва, чистоти та порядку неможливо створити процвітаюче підприємство. Тільки тоді, коли питання культури виробництва, чистоти та порядку стануть нагальними для кожного керівника, кожного трудового колективу, який мріє про своє краще майбутнє, — від розрухи не залишиться і сліду. Це яскраво і переконливо підтверджують і підсумки корпоративного суботника Куряжського Домобудівного Комплексу.

Адже тільки разом можна зробити наші підприємства і житлові мікрорайони такими, де кожному з нас буде приємно працювати, жити і відпочивати.