Новости

30.10.2013

На сайті ФРУ запущений функціонал "Експертиза"

З 28 жовтня 2013 року на порталі Федерації роботодавців України, у розділі “Взаємовідносини з владою” запущений підрозділ «Експертиза» — функціонал відображення eсіх найбільш принципових для бізнесу запитів експертних висновків, що надходять в режимі реального часу:

http://fru.org.ua/goverment/on_inspection/Pages/default.aspx.

Даний проект підвищує рівень транспарентності роботи організацій роботодавців, адже користувачі порталу ФРУ мають можливість знайти будь-який проект нормативно-правового акту, спрямований у ФРУ, і взяти участь в його експертному обговоренні.

Одним із основних напрямків роботи Об’єднання організацій роботодавців Харківської області «Граніт» є участь у вдосконаленні законодавства, що регулює підприємницьку діяльність та бізнес.

У відповідності до Постанови КМУ №996 від 3 листопада 2010 року, при прийнятті рішень з питань, що стосуються реалізації соціально-економічної політики і регулювання соціально-трудових відносин, міністерства, інші центральні органи виконавчої влади повинні враховувати позицію роботодавців. Проекти відповідних нормативних актів надсилаються на експертизу до Федерації роботодавців України, яка в свою чергу долучає до цієї роботи обласні об’єднання роботодавців.