Новости

04.09.2010

Невирішених проблем у малого та середнього бізнесу поки що дуже багато - Анатолій Гіршфельд

Вчора 3 вересня голова Ради Об'єднання організацій роботодавців Харківської області «Граніт», президент Індустріальної групи УПЕК Анатолій Гіршфельд взяв участь в урочистому прийомі в обласній державній адміністрації з нагоди свята Дня підприємця.

Запровадження цього свята на державному рівні — це визнання тієї ролі, яку відіграють у розвитку вітчизняної економіки підприємництво і приватна ініціатива. Розвиток підприємництва і збільшення на цій основі надходжень до державної скарбниці дає можливість вирішувати ряд найактуальніших соціально-економічних проблем, передбачає зміцнення економіки, надає їй гнучкості, створює нові робочі місця.

Звертаючись до присутніх на урочистому прийомі з нагоди Дня підприємця, заступник голови Харківської облдержадміністрації Юрій Сапронов відзначив:

«Це свято запроваджено з урахуванням великої ролі підприємництва у здійсненні економічних реформ в Україні, вирішенні соціально-економічних проблем і визнанням його впливу на формування, становлення і розвиток національної економіки.

Саме тому Ви є запорукою економічного зростання країни, головним джерелом нових робочих місць, насичення ринку вітчизняними товарами і послугами, основою для формування середнього класу».

У Харківській області з кожним роком все більше енергійних та ініціативних людей приходить сферу підприємництва, які створюють нові робочі місця, роблять відчутний внесок у соціально-економічний розвиток регіону.

«Через індивідуальні зустрічі, зібрання, консультації, тематичні семінари та правову підтримку ми прагнемо всіляко підтримати і допомогти представникам малого та середнього бізнесу у подоланні відомих бюрократичних перешкод ведення ефективного бізнесу. У цьому плані невирішених проблем у малого та середнього бізнесу поки що дуже багато», — заявив Анатолій Гіршфельд.

На урочистому прийомі заступник голови ХОДА Юрій Сапронов вручив ряду підприємців Харківської області почесні грамоти та подяки голови Харківської обласної державної адміністрації та голови Харківської обласної ради.