Новости

06.10.2013

До уваги харківських підприємців: 13-14 листопада у Польщі відбудеться VI Європейський економічний форум.

Федерація роботодавців України та Державна служба України з питань регуляторної політики та розвитку підприємництва інформують про те, що 13-14 листопада 2013 року у м. Лодзь (Республіка Польща) відбудеться VI Європейський економічний форум.

Європейський економічний форум є щорічним заходом, організатором якого є Маршальська адміністрація Лодзинського воєводства.

Однією з головних тем Форуму стане розвиток сектору послуг з аутсорнінгу бізнес-процесів (ВРО) та його переваги. Крім того, будуть розглянуті питання співробітництва в таких сферах, як інноваційна текстильна промисловість та мода; інноваційне сільське господарство та переробка агропромислових продуктів; медицина, фармацевтика, косметика; енергетика, у тому числі, відновлювальні джерела енергії, а також сучасні будівельні матеріали.

Вважаємо, що участь харківських підприємців у цьому заході сприятиме розширенню двосторонніх ділових контактів між українським та іноземним бізнесом, покращенню експортного потенціалу вітчизняних виробників, а також залученню іноземних інвестицій.

Більш детальну інформацію щодо проведення VI Європейського економічного форуму можна отримати на сайті Форуму http://www.forum.lodzkie.pl.