Новости

08.06.2010

Харківські роботодавці провели семінар щодо змін у бухгалтерському обліку та законопроектах України

За зверненнями підприємців та роботодавців області, Харківська обласна організація роботодавців України ««Граніт»» разом із Харківським територіальним відділенням Асоціації платників податків України 8 червня 2010 року провели семінар по темі ««Зміни у бухгалтерському обліку та перспективи податкового законодавства»».

На семінарі розглядалися питання останніх змін у галузі податкового законодавства і права, бухгалтерського обліку і заробітної плати найманим працівникам, питання правомірності перевірок контролюючих органів, держбюджету 2010 року та впливу нових антикризових нормативних актів на податки та звітність.

«Харківська обласна організація роботодавців України «Граніт», об’єднуючи роботодавців як великих підприємств різних галузей, так і сфер малого та середнього бізнесу, планомірно проводить роботу по відстоюванню і захисту прав і законних інтересів роботодавців Харківського регіону. В тому числі — і через активну участь у підготовці та обговоренні законопроектів і нормативних актів, що прямо зачіпають інтереси роботодавців, і через правову підтримку та проведення семінарів по актуальним питанням з метою застереження роботодавців від помилок та відповідних дій репресивного характеру фіскальних органів влади», — зазначив виступаючи на семінарі виконавчий директор Харківської обласної організації роботодавців України «Граніт» Василь Григор’єв.

Голова правління Харківського територіального відділення Асоціації платників податків України Жанна Антонець зазначила, що «Незважаючи на задеклароване урядом послаблення в 2010 році тиску на бізнес, на місцях фактично спостерігається зворотна картина. І особливо це стосується сфери малого та середнього бізнесу. Тому свою задачу ми бачимо у наданні всебічної підтримки і допомоги по застереженню роботодавців від неправомірних дій фіскальних та правоохоронних органів влади»

У роботі семінару прийняли участь представники роботодавців промислових машинобудівних підприємств, малого та середнього бізнесу Харківської області. Всього у семінарі прийняло участь 53 чол.

Вела семінар відомий експерт з питань оподаткування та бухгалтерського обліку, керівник аудиторської фірми «Стадник і Ко» Черненко Людмила Миколаївна.

Необхідно зазначити, що семінар викликав значний інтерес у роботодавців і платників податків. Під час заходу слухачі отримали відповіді на актуальні та наболілі питання, а також узяли участь у відкритій дискусії й обміні думками та досвідом між учасниками семінару.