Новости

28.09.2013

НОВИНИ КОМПАНІЙ: Харківський завод «Електроважмаш» взяв участь у 11-ій Міжнародній спеціалізованій виставці

З 24 по 26 вересня 2013 Харківське Державне підприємство завод «Електроважмаш» взяв участь у 11-й Міжнародній спеціалізованій виставці «Енергетика у промисловості — 2013» у рамках 11-го Міжнародного форуму «Паливно-енергетичний комплекс України: сьогодення та майбутнє».

Захід проходив у Міжнародному виставковому центрі в Києві. «Електроважмаш» є постійним учасником виставки, щорічно демонструючи свої розробки у галузі енергетичного машинобудування. Захід проводився під патронатом Міністерства енергетики та вугільної промисловості України, — повідомляє прес-служба підприємства.

«На даній виставці «Електроважмаш» вже в 11-й раз гідно продемонстрував свої досягнення у енергетичній галузі. Наш завод йде в ногу з часом, постійно шукає нові можливості підвищення ефективності виробництва у даній області. Розробки нашого підприємства допомогли сформувати досить велике коло партнерів, але ми залишаємося відкритими і для нової співпраці», — зазначив перший заступник директора ДП завод «Електроважмаш» Дмитро Костюк.

Довідка.

Харківське Державне підприємство завод «Електроважмаш» розробляє і випускає таку продукцію:

  • турбогенератори для теплових і атомних електростанцій;
  • гідрогенератори для гідроелектростанцій;
  • великі електричні машини;
  • тягове обладнання.

Продукція проектується з урахуванням вимог Замовника і відповідає міжнародним стандартам МЕК: 34-1, 34-2, 34-3, 34-4, 34-5, 34-6, 34-8 і VDE-0530.

Енергетика України базується на використанні традиційних видів теплових і гідроелектростанцій. Електроенергія на Україні виробляється переважно на ТЕС, ГЕС, ГАЕС і АЕС.

У перспективі планується використання екологічно чистих джерел енергії. Україна має всі можливості для використання альтернативних і нетрадиційних джерел енергії, зокрема, вітряної, геліо- і термальною енергії. Встановлені потужності на електростанціях України — 52,8 млн. квт.