Новости

23.04.2010

Нам необхідна побудова стратегії, яка допоможе протистояти тиску з боку держави на бізнес - Анатолій Гіршфельд

22 квітня Голова Ради Об'єднання організацій роботодавців Харківської області «Граніт» Анатолій Гіршфельд прийняв участь у засіданні Спільного представницького органу сторони роботодавців на національному рівні у м. Києві.

СПО розглянув питання основних напрямків своєї діяльності у 2010 році, невідкладних законодавчих пропозиції членів СПО, підготовки зустрічей представників СПО роботодавців на національному рівні з урядовими комітетами та комітетами Верховної ради та ін.

Учасники засідання СПО, обговорюючи шляхи наповнення бюджету 2010 року, що пропонуються урядом, зазначали що проект бюджету досить жорсткий по відношенню до бізнесу. В ньому червоною ниткою проглядаються непрямі методи оподаткування та посилення фіскального тиску на бізнес.

На необхідності консолідації всіх представників роботодавців для протистояння тиску на бізнес з боку держави наголосив на засіданні СПО Голова Ради Об'єднання організацій роботодавців Харківської області «Граніт», Президент Індустріальної групи «У П ЕК», член Спільного представницького органу сторони роботодавців на національному рівні Анатолій Гіршфельд.

«Нам необхідна побудова стратегії, яка допоможе протистояти тиску з боку держави на бізнес в цьому році. Сьогодні податкова адміністрація і митниця будь-якими шляхами намагаються збільшити надходження до державного бюджету. » — зауважив Анатолій Гіршфельд.

На засіданні Спільного представницького органу сторони роботодавців на національному рівні було прийняте рішення про спільну консолідацію та налагодження ефективної співпраці у 2010 році всіх членів сторони роботодавців.