Новости

09.04.2010

З досвіду роботи наших підприємств: Індустріальна група УПЕК прийме участь у виставці «ТрансРосія-2010»

Індустріальна група УПЕК візьме участь у 15-й виставці «ТрансРосія», яка пройде 27-30 квітня 2010 р. у Москві. Це найбільша виставка з вантажоперевезень, транспорту і логістики в Росії, СНД і країнах Балтії (у минулому році у виставці взяло участь 458 компаній з 33 країн світу).

ІГ УПЕК представить на виставці компоненти для залізничного транспорту: підшипники вагонні та локомотивні зовнішнім діаметром 200-400 мм виробництва ВАТ «Харківський підшипниковий завод» (ХАРП); поковки для вантажних і пасажирських вагонів вагою 0,22-200,0 кг: для буксового вузла, енергопоглинаючих апаратів, запірної арматури і т.п. виробництва ЗАТ «Лозівський ковальсько-механічний завод» (ЛКМЗ); виливки зі сталі, сірого і високоміцного чавуну виробництва ТОВ «Українська ливарна компанія».

Відвідувачі виставки зможуть ознайомитися з наступними зразками продукції:

  • Циліндричним здвоєним підшипником закритого типу Н6-882726Е2К1МУС43 для букс вантажних і пасажирських вагонів — CRU-дуплексом. Це новий продукт, який у березні 2009 р. пройшов сертифікацію і запущений у серійне виробництво. Основні переваги CRU-дуплекс — збільшення міжремонтного пробігу, зниження відмов у роботі буксового вузла у процесі експлуатації, істотне скорочення витрат на профілактичне технічне обслуговування і ремонт підшипникових вузлів, а також зниження витрат на мастило, що заправляється у підшипники.
  • Підшипником 80-32140Л4 для тягових редукторів електропоїздів і вагонів метрополітену, а також тягових електродвигунів електровозів.
  • Підшипником Н0-92417К2М для тягових електродвигунів тепловозів.

28 квітня о 14-00 на стенді ІГ УПЕК планується проведення презентації «Нова розробка Харківського підшипникового заводу — безремонтний здвоєний підшипник Н6-882726Е2К1МУС43 (CRU-дуплекс) зі збільшеним міжремонтним пробігом до 800 тис. км».

Виставка «ТрансРосія-2010» відбудеться 27-30 квітня у м. Москва, Краснопресненська наб., д. 14, ЦВК «Експоцентр», павільйон № 8-1, місце B131.

Довідка. Індустріальна група УПЕК (ІГ УПЕК) — один з найбільших у СНД постачальників комплектуючих, вузлів і устаткування для залізничної, автомобільної, сільськогосподарської, машинобудівної і металургійної галузей. Споживачами продукції компанії є практично всі конвеєрні підприємства СНД.

Напрямки діяльності ІГ УПЕК:

  • виробництво компонентів для залізничного та автомобільного транспорту: ВАТ «Харківський підшипниковий завод» (ХАРП), ВАТ «Оскольський підшипниковий завод ХАРП» (ОПЗ ХАРП), ЗАТ «Лозівський ковальсько-механічний завод» (ЛКМЗ), ТОВ «Українська ливарна компанія» (УЛК);
  • електротехніка: ВАТ «Харківський електротехнічний завод «Укрелектромаш» (ХЕЛЗ);
  • верстатобудування: ВАТ «Харківський верстатобудівний завод «Харверст».

До сфери управління ІГ УПЕК також входить ряд інших підприємств.

ІГ УПЕК створена у 1995 році і сьогодні розвивається як клієнтоорієнтована інженерна індустріальна група.

Індустріальна група тримає курс на кардинальне інженерне і виробниче переоснащення, засноване на повазі до традицій брендів підприємств та забезпечення технічної спадкоємності продуктів, що випускаються.

Як компанія, орієнтована на майбутнє, ІГ УПЕК інвестує значні кошти в дослідницьку діяльність і технічні розробки. Науково-технічна база ІГ УПЕК включає: Об'єднаний інженерний центр, управління розвитку продуктів, профільні інженерні центри. Інноваційну діяльність групи координує Науково-технічна рада.

Масштаби діяльності Індустріальної групи УПЕК зачіпають інтереси величезної кількості людей: на підприємствах компанії працює близько 7000 чоловік. Творча праця колективу ІГ УПЕК сприяє розвитку високотехнологічної індустрії, а отже, зростанню всієї економіки України та росту благополуччя її громадян.