Новости

20.08.2013

На часі більш виважені підходи до інспекції трудових правовідносин – Василь Григор’єв

У рамках проекту технічного співробітництва «Удосконалення колективних переговорів і дотримання трудового законодавства в Україні» з 19 серпня 2013 року у м. Харкові розпочав роботу дводенний тренінг на тему «Розбудова сучасних і ефективних систем інспекції праці».

У тренінгу «Розбудова сучасних і ефективних систем інспекції праці» приймають участь державні інспектори праці з АР Крим, Дніпропетровської, Донецької, Запорізької, Луганської, Сумської, Харківської областей, м. Севастополя, представники роботодавців і профспілкових організацій області.

У перший день роботи тренінгу взяв участь і виступив керівник секретаріату Спільного представницького органу роботодавців Харківської області, виконавчий директор Об’єднання організацій роботодавців Харківської області «Граніт» Василь Григор’єв.

Виступаючи на тренінгу, Василь Григор’єв привернув увагу присутніх до позиції роботодавців регіону, що в сучасних економічних умовах, державні органи інспекції праці, наряду з вдосконаленням інструментаріїв і розвитком своєї інституційної спроможності, сьогодні на часі більш виважені підходи до інспекції трудових правовідносин, умов, безпеки та гігієни праці.

Учасники цього заходу будуть обговорювати теоретичні і практичні аспекти роботи інспекцій праці, питання підвищення кваліфікації працівників, вдосконалення інспекційних перевірок, контролю за дотриманням законодавства про працю і зайнятість, реалізацію проекту технічного співробітництва «Удосконалення колективних переговорів і дотримання трудового законодавства в Україні».