Новости

25.07.2013

Соціальна відповідальність бізнесу: кращий дитячий центр Святогір'я - ДОЦ «Іскорка» відзначив шістдесятирічний ювілей

У липні дитячий оздоровчий центр «Іскорка», що знаходиться на балансі компанії «Гірничі машини» (важке машинобудування), відзначив 60-річний ювілей.

«Іскорка» — це дитячий центр відпочинку у м. Святогорську, у якому кожне літо оздоровлюються понад 500 дітей — співробітників всіх виробництв, що входять до складу компанії «Гірничі машини», в тому числі Харківського заводу «Світло шахтаря».

Під управлінням компанії, оздоровчий центр «Іскорка», став одним з кращих оздоровчих закладів України. У 2012 і 2011 роках він отримував Кубок кращої здравниці країни, а у 2010 році — премію Донецької облдержадміністрації.

За останні три роки в «Іскорці» було проведено капітальний ремонт: повністю оновилися корпуси, закуплені нові меблі та обладнання, відкрито спортивний зал із сучасними тренажерами та комп'ютерний клас, на території центру працює водна гірка.

Сьогодні з дітьми займаються найкращі викладачі та вихователі, а якісне шестиразове харчування дає можливість хлопцям зміцнити здоров'я, отримавши необхідні для зростаючого організму вітаміни.

«Компанія «Гірничі машини» пишається тим, що сьогодні сотні дітей можуть щоліта відпочивати у кращому дитячому оздоровчому центрі Святогір'я. Керівництво компанії націлено продовжувати інвестиції в майбутнє компанії — дітей наших співробітників», — зазначила на святковому заході директор з персоналу та корпоративних комунікацій компанії Анна Адом.

Довідка.

Публічне акціонерне товариство «Харківський машинобудівний завод «Світло шахтаря» — велике машинобудівне підприємство, що випускає гірничо-шахтне устаткування, колективний член Харківської обласної організації роботодавців «Граніт».

Завод спеціалізується на виробництві забійних скребкових конвеєрів і стругових установок. Підприємство входить до складу компанії «Гірничі машини» — лідера України з виробництва гірничо-шахтного обладнання.