Новости

22.03.2010

Роботодавці області готують пропозиції до державного бюджету на 2010 рік

У об’єднанні організацій роботодавців Харківської області «Граніт» йде зацікавлене обговорення пропозицій до державного бюджету на 2010 рік. З цією метою Рада ООР ХО «Граніт» звернулася до членських організацій роботодавців з проханням оперативно надати конкретні пропозиції до державного бюджету з метою їх консолідації та подальшого відстоювання.

Як зазначив виконавчий директор ООР ХО «Граніт» Василь Григор’єв, під час формування пропозицій роботодавців до нового проекту бюджету будуть використані всі напрацювання, що були розроблені за участю обласного об'єднання роботодавців при розробці антикризових заходів минулого року та в процесі розробки пропозицій до проекту Державного бюджету України на 2010 рік попереднього уряду.

Одними з перших надіслали пропозиції до основного фінансового документу держави АТЗТ «Харківська бісквітна фабрика», ЗАТ «Завод «Південкабель», ВАТ «Харківський машинобудівний завод «Світло шахтаря».

Пропозиції та зауваження роботодавців міста Харкова та області, узагальнюються, проходять у об’єднанні попередню правову експертизу та направляються до Федерації роботодавців України для подальшого узагальнення та направлення до Кабінету міністрів України.

Новий Кабінет Міністрів планує завершити підготовку проекту бюджету-2010 на початку квітня.