Новости

15.03.2010

Кадрові зміни у Федерації роботодавців України.

У суботу 13 березня 2010 року відбулося засідання Ради Федерації роботодавців України, на якому були розглянуті організаційні питання.

У зв’язку з призначенням Бойко Юрія Анатолійовича на посаду Міністра палива та енергетики України та згідно поданої заяви, його звільнено від обов’язків голови Ради Федерації роботодавців України.

Головою Ради Федерації роботодавців України обрано Дмитра Миколайовича Олійника — першого заступника голови Ради ФРУ, президента асоціації підприємств скляної промисловості «Скло України», голову Федерації роботодавців скляної промисловості України.

У зв’язку з призначенням Василя Івановича Надраги на посаду Міністра праці та соціальної політики України та згідно наданої заяви, його звільнено від обов’язків Генерального директора Федерації роботодавців України.

Генеральним директором Федерації роботодавців України призначено Іллічова Руслана Володимировича, який до цього працював заступником Генерального директора ФРУ.

Рада об'єднання організацій роботодавців Харківської області «Граніт» вітає Дмитра Миколайовича Олійника і Руслана Володимировича Іллічова з призначеннями на відповідальні посади та зичить плідної творчої праці в ім’я розвитку вітчизняного товаровиробника та зміцнення економічної незалежності нашої держави.