Новости

12.03.2010

Рада підприємців Харківської області обговорили питання інноваційної політики.

12 березня 2010 року у Головному управлінні промисловості, транспорту і зв’язку відбулося засідання Регіональної галузевої громадської Ради підприємців з питань промисловості, яку очолює генеральний директор ВАТ «Турбоатом» Віктор Суботін.

Питання діяльності як фінансово-промислових гігантів, так і розвитку малого та середнього бізнесу, завжди були у сфері пріоритетних напрямків діяльності об'єднання організацій роботодавців Харківської області «Граніт».

На засіданні Ради підприємців Харківської області, яке вів заступник голови Ради, радник генерального директора ДНВП «Об’єднання «Комунар» Олександр Гусляков, були розглянуті питання інноваційної політики у регіоні та ринкові можливості впровадження інноваційних розробок. В тому числі був обговорений інноваційний проект створення Харківського електромобіля «Євромобіль 2012».

У робочій нараді Ради підприємців прийняв участь і виступив виконавчий директор об'єднання організацій роботодавців Харківської області «Граніт» Василь Григор’єв.

Виступаючи на засіданні Ради підприємців, Василь Григор'єв відмітив, що мале та середнє підприємництво повинне стати на більш високий і цивілізований рівень виробничих відносин у суспільстві та стати тією гнучкою і стійкою системою, яка разом з великим бізнесом і значним виробничим потенціалом, повинна стати цементом нашої економіки.

У роботі громадської Ради підприємців прийняв участь перший заступник начальника Головного управління промисловості, транспорту і зв’язку Харківської обласної державної адміністрації Микола Борисенко.