Новости

22.06.2012

Максимум сервісу, мінімум перевірок!

Представники Об’єднання організацій роботодавців Харківської області «Граніт» взяли участь у засіданні Громадської ради при Державній податковій службі у Харківській області, яке відбулось 22 червня 2012 року у приміщенні обласної податкової служби.

Засідання пройшло під гаслом «максимум сервісу, мінімум перевірок – принцип роботи з сумлінними платниками податків». «Ми змінюємо методи роботи, перетворюючись з фіскального відомства у сервісну службу європейського зразка, заради створення комфортних умов для кожного сумлінного платника податків», - наголосив на початку заходу голова ДПС у Харківській області Андрій Роздайбіда.

Серед питань, які були винесені до порядку денного зустрічі, найбільша увага була приділена новаціям щодо адміністрування податкових платежів, запровадженню сучасних податкових «електронних сервісів», пріоритетам у роботі податківців, направлених на покращення умов ведення бізнесу в Харківському регіоні.

Представники бізнесу підіймали проблемні питання щодо подальшого удосконалення Податкового кодексу України, покращення процесу надання звітів та довідок в «електронному вигляді», збільшення «електронних сервісів», правильності оформлення підприємцями відпусток та інші.

Наприкінці засідання, за активну громадянську позицію та вагомий особистий внесок у формування податкової культури в суспільстві подяками податківців відзначені наступні представники громадськості: О.Коноваленко - голова ГО «Комітет з захисту прав підприємців»; А.Приседська - голова ХО Профспілки працівників і підприємців торгівлі громадського харчування та послуг, Д.Ткачов - віце-президент Харківської обласної молодіжної організації «Союз молодих підприємців», І.Сбитнєв - голова правління Харківської філії Європейської Бізнес Асоціації (голова Громадської ради при ДПС у Харківській області).