Новости

27.06.2012

Інтернет-сервіс та бізнес

27 червня 2012 року за участі представників Об’єднання організацій роботодавців Харківської області «Граніт» відбулось розширене засідання Регіональної ради підприємців у Харківській області.

На порядку денному засідання обговорювались питання щодо впровадження Інтернет-сервісів для підвищення ефективності ведення бізнесу.

Були обговорені питання поширення практики використання механізму електронної звітності та вільного розповсюдження електронних ключів; початок роботи "Віртуального кабінету" та подальші перспективи його розвитку; використання можливостей порталу для підприємців, а саме "Банківський навігатор", "Бізнес Гід", а також проекту «Гаряча лінія для підприємців».

Окрім цього, обговорені питання щодо: - розгляду шляхів вдосконалення співпраці із місцевими підрозділами Державної служби зайнятості України, зокрема із Харківським міським центром зайнятості; - створення разом із Департаментом агропромислового розвитку Харківської обласної державної адміністрації робочої групи з питань формування прозорої ринкової ціни на аграрну продукцію.

Оголошено, що, у зв’язку із переходом на іншу роботу, Д.С.Ткачов складає з себе повноваження голови Регіональної ради підприємців у Харківській області, а директором Харківського регіонального фонду підприємництва призначена Колєснік Оксана Петрівна. Розгляд кандидатур та вибори голови Регіональної ради підприємців у Харківській області відбудуться на наступному засіданні на початку вересня.