Новости

13.03.2012

Ми виступаємо за налагодження конструктивного соціального діалогу з органами влади на усіх її рівнях - Анатолій Гіршфельд

12 березня голова Ради Об’єднання організацій роботодавців Харківської області «Граніт», генеральний директор «УПЕК» Анатолій Гіршфельд провів робочу зустріч у смт. Сахновщина з головою організації роботодавців Сахновщинського району Харківської області Валерієм Соседкіним, після якої відбулася спільна розмова у голови Сахновщинської районної державної адміністрації Володимира Болюка.

В ході тристоронньої зустрічі в райдержадміністрації були обговорені питання діяльності районної організаці, її участі у соціальному діалозі з органами місцевої влади, реалізації норм і положень Закону України «Про соціальний діалог» та відповідності районної організації встановленим нормам репрезентативності сторони роботодавців у соціальному діалозі.

«Ми виступаємо за налагодження конструктивного соціального діалогу з органами влади на усіх її рівнях, - зазначив голова Ради ООР ХО «Граніт» Анатолій Гіршфельд під час розмови у голови Сахновщинської районної державної адміністрації Володимира Болюка. — Ми повинні бути відповідальними соціальними партнерами за свої справи», — наголосив Анатолій Гіршфельд.

Сторони дійшли згоди щодо необхідності підвищення ролі районної організації роботодавців у реалізації соціально-економічних планів громади, сприяння роботодавцям району у розвитку малого і середнього бізнесу, насамперед у сфері сільськогосподарського виробництва.

За підсумками робочої поїздки Анатолій Гіршфельд дав відповідні доручення виконавчій дирекції ООР ХО «Граніт» щодо надання допомоги Сахновщинській районній організації роботодавців.

У робочій поїздці до Сахновщинського району прийняв участь депутат Харківської обласної ради, генеральний директор Харківського заводу «Укрелектромаш» Олександр Колесніков.