Новости

16.11.2009

Участь у роботі колегії головного управління Пенсійного фонду України у Харківській області

16 листопада 2009 р. виконавчий директор об'єднання організацій роботодавців Харківської області «Граніт» Григор’єв В.В. прийняв участь у роботі розширеної колегії головного управління Пенсійного Фонду України у Харківській області.

На засіданні колегії були розглянуті питання роботи Пенсійного фонду України у Харківській області щодо наповнення бюджету Фонду в поточному році з метою своєчасної виплати громадянам пенсій та грошової допомоги, додержання вимог законодавства органами Пенсійного фонду України під час призначення (перерахунку) та виплати пенсій і здійснюваних заходах щодо усунення помилок та попередження їх виникнення, стан контрольно-ревізійної роботи в органах Пенсійного фонду України у Харківській області та інші.

Станом на 01.10.2009 року в органах Пенсійного фонду Харківської області перебувають на обліку 764,2 тис. пенсіонерів. Середній розмір пенсій по області становить 924 грн. 50 коп. Темп зростання середнього розміру пенсії у порівнянні з аналогічним періодом минулого року – 106,01%. Фінансування виплати пенсій та допомоги протягом 2009 року здійснюється своєчасно.

За 9 місяців 2009 року до бюджету Пенсійного фонду з усіх джерел фінансування надійшло 6948,2 млн. грн., що становить 106,1% планових обсягів. Протягом цього періоду власні доходи порівняно з аналогічним періодом минулого року збільшилась на 109,9 млн. грн., або на 2%.

Член колегії-виконавчий директор ООР ХО «Граніт» Григор’єв В.В., виступаючи на засіданні колегії, підкреслив, що враховуючи напруженість з наповненням бюджету Пенсійного фонду у поточному році, важливим завданням до кінця поточного року залишається посилення співпраці органів Пенсійного фонду з роботодавцями на місцях щодо забезпечення виконання планових показників доходної частини.