Новости

06.11.2009

Відбулось засідання обласної тристоронньої соціально-економічної ради

5 листопада 2009 р. виконавчий директор об'єднання організацій роботодавців Харківської області «Граніт» Василь Григор’єв прийняв участь у засіданні обласної тристоронньої соціально-економічної ради.

На засіданні соціальних партнерів мова йшла про співпрацю об'єднання організацій роботодавців з обласним центром зайнятості щодо працевлаштування працівників, які вивільняються з підприємств та ефективність використання в області Фондів загальнообов'язкового державного соціального страхування, які наповнюються виключно роботодавцями.

Виступаючи на засіданні, Василь Григор’єв, за дорученням голови ООР ХО «Граніт» Анатолія Гіршфельда, запропонував для збереження кадрового потенціалу промислових підприємств активніше запроваджувати фінансування виплат по частковому безробіттю шляхом надання Фондом державного соціального страхування на випадок безробіття дотацій роботодавцям та необхідність попереднього узгодження з обласними об’єднаннями роботодавців проектів фінансових планів соціальних Фондів на наступний рік.