Новости

02.11.2009

Робоча група ООР ХО «Граніт» закінчила свою роботу

Станом на 1 листопада робоча група об'єднання організацій роботодавців Харківської області «Граніт» у складі провідних спеціалістів промислових підприємств та НДІ міста, яка працювала майже два місяці, закінчила свою роботу, підготувавши зауваження і пропозиції для внесення змін до «Правил приймання стічних вод споживачів у каналізаційну мережу м. Харкова».

Востаннє «Правила приймання стічних вод споживачів у каналізаційну мережу м. Харкова» затверджувалися рішенням виконавчого комітету Харківської міської ради 18.06.2003р. За цей час суттєво змінилася нормативна база і, як результат, - вимоги до стічних вод.

Кожне зауваження та пропозиція об’ємного документу (28 сторінок), всебічно обгрунтоване робочою групою як з точки зору практики, так і останніх наукових досліджень і висновків, значно доповнює«Правила…», уточнює і конкретизує їх дію.

Зауваження та пропозиції робочої групи ООР ХО «Граніт» для внесення змін до проекту «Правил...», який буде розглядатися і затверджуватися Харківською міською радою, направлені до постійних депутатських комісій міськради, генерального директора державного підприємства «Харківкомуночиствод» Корінько І.В., головного санітарного лікаря м. Харкова Колпакової Т.М., начальника державного управління охорони навколишнього середовища в Харківській області Шевчука А.І.

Як заявив, виконавчий директор ООР ХО «Граніт» Василь Григор'єв, робота над цією важливою проблемою передбачена комплексом заходів щодо подолання фінансово-економічної кризи та стабілізації роботи Харківських підприємств і є важливою складовою соціального діалогу Харківських роботодавців і органів місцевої влади. Залучення ООР ХО «Граніт» широкого кола фахівців та науковців до проблем стічних вод, зроблені ними висновки, зауваження та пропозиції будуть сприяти затвердженню виваженого і об'єктивного нормативного документа, що прямо впливає на результати роботи підприємств.