Новости

16.12.2011

Анатолій Гіршфельд вручив генеральному директору АТ «Турбоатом» Почесну відзнаку Федерації роботодавців України

15 грудня 2011 року відбулася профспілкова конференція АТ «Завод «Турбоатом», у роботі якої взяв участь голова Об'єднання організацій роботодавців Харківської області «Граніт», голова ради директорів АТ «УПЕК» Анатолій Гіршфельд.

За дорученням голови Федерації роботодавців України Дмитра Фірташа, член Президії Федерації роботодавців України Анатолій Гіршфельд вручив генеральному директору АТ «Турбоатом» Віктору Суботіну найвищу відзнаку Федерації роботодавців України — Почесний Знак «Заслужений роботодавець України».

Вручаючи нагороду, Анатолій Гіршфельд зазначив: «Флагманом енергомашинобудівного комплексу України — Харківський «Турбоатом» і його керівником Віктором Суботіним немало робиться для створення сприятливих умов для ефективного господарювання, розвитку соціального діалогу у регіоні з метою вироблення та реалізації державної соціальної і економічної політики, регулювання соціально-економічних відносин та забезпечення підвищення рівня і якості життя громадян та соціальної стабільності у суспільстві. Почесна відзнака Федерації роботодавців України – це визнання на національному рівні особистого вкладу керівника «Турбоатому» у подоланні негативних процесів в економіці та забезпечення її поступального розвитку до рівня 20 найбільш потужніх економік світу».

«Удостоїтися Почесної відзнаки «Заслужений роботодавець України» — це велика честь для кожного керівника машинобудівного підприємства, — сказав у відповідь Віктор Суботін, отримуючи Почесну відзнаку. — З іншої сторони — це накладає ще більшу відповідальність за ефективність роботи підприємства та його соціально-економічної стратегії розвитку. І я добре розумію, що сьогодні — це заслуга всього колективу «Турбоатому», який вносить свій посильний вклад у спільну роботу роботодавців, вітчизняних товаровиробників у вирішення непростих питань підвищення ефективності соціально-економічного розвитку кожного підприємства, нашої держави і на цій основі — покращення рівня життя кожної окремо взятої сім'ї”.