Новости

15.06.2009

Роботодавці на шляху згуртування своїх сил

У відповідності до рішення Ради Федерації роботодавців України від 4 червня 2009 року та частини другої пункту 7.1 статті 7 Статуту Федерації роботодавців України 07 липня 2009 року об 10 год. скликається позачерговий V З’їзд Федерації роботодавців України.

Позачерговий V З’їзд ФРУ відбудеться в сесійної залі Національної академії наук України за адресою: м. Київ, вул. Володимирська, буд. 55, 3 поверх.

Порядок денний V З’їзду ФРУ наступний:

  1. Про результати підписання та практичної реалізації Меморандуму про взаєморозуміння між Федерацією роботодавців України, Конфедерацією роботодавців України, Всеукраїнською асоціацією роботодавців та важливість консолідації організацій роботодавців в умовах економічної кризи.
  2. Обрання делегатів від ФРУ на Всеукраїнські збори організацій роботодавців та їх об'єднань.
  3. Про спільний представницький орган сторони роботодавців на національному рівні.
  4. Пропозиції ФРУ щодо формування Спільного представницького органу сторони роботодавців на національному рівні.
  5. Різне.

Після завершення роботи позачергового V З’їзду ФРУ, в цей же день у залі НАН України відбудуться Всеукраїнські збори представників організацій роботодавців та їх об’єднань.

Згідно встановленої Радою ФРУ квоти представництва, Харківських роботодавців на V позачерговому з’їзді ФРУ повинні представляти 2 делегати: один — від Об’єднання організацій роботодавців Харківської області «Граніт» і другий — від Харківської обласної організації роботодавців «Граніт».