Новости

14.07.2011

Відбувся круглий стіл «Податковий кодекс та проблеми економічного зростання»

14 липня у Головному управлінні економіки Харківської обласної державної адміністрації (ХОДА) відбувся круглий стіл «Податковий кодекс та проблеми економічного зростання.»

У заході взяли участь начальник Головного управління економіки ХОДА Сергій Авершин, начальник Головного фінансового управління ХОДА Сергій Овсянніков, виконавчий директор Об’єднання організацій роботодавців Харківської області «Граніт» Василь Григор’єв, заступник директора з наукової роботи НДЦ Індустріальних проблем розвитку НАН України Юрій Іванов, науковці, представники малого та середнього бізнесу, великих промислових підприємств, профспілок, органів державної влади та місцевого самоврядування, фахівці з оподаткування, бухгалтерського обліку та аудиту.

Організатори обговорення — Головне управління економіки ХОДА та НДЦ Індустріальних проблем розвитку НАН України. Метою круглого столу було розроблення рекомендацій щодо вирішення проблем несумісності норм Податкового кодексу з іншими нормативно-правовими актами.

В ході дискусії учасниками порушувалися питання щодо ПДВ, необхідності суттєвих змін до Податкового кодексу щодо умов господарювання та ведення бізнесу, можливості фізичних осіб — платників єдиного податку вести справи з юридичними особами, прозорості податкового законодавства, змін в бухгалтерському та податковому обліку та інші.

Об’єднання організацій роботодавців Харківської області «Граніт» продовжує приймати пропозиції та рекомендації від промислових підприємств, малого та середнього бізнесу щодо необхідних змін чи доповнень до Податкового кодексу.

E-mail: granit-fru@ukr.net

Факс: (057) 777-01-91