Новости

27.11.2019

ХАРКІВСЬКІ РОБОТОДАВЦІ ВИСТУПАЮТЬ ЗА ПОСИЛЕННЯ ДІАЛОГУ З ВЛАДОЮ.

26 листопада 2019 року у залі засідань Об’єднання організацій роботодавців Харківської області «Граніт», під головуванням Голови Об’єднання Анатолія Гіршфельда, відбулась розширена нарада з керівниками підприємств та організацій, що входять до складу ООР ХО « Граніт».

У заході прийняли участь: Генеральний директор Федерації работодавців України Руслан Іллічов, Голова Комітету ФРУ з промислового розвитку, Почесний президент Корпорації «УкрІннМаш» Віталій Немілостівий, Голова Об’єднання профспілок Харківської області Сергій Тесленко, начальник відділення Національної служби посередництва і примирення в Харківській області Сергій Лайков.

На нараді було розглянуто питання «Про виклики 2020 року і стратегію діяльності Харківських работодавців щодо развитку промислового виробництва і захисту вітчизняного товаровиробника», а Іллічов Р.В. проінформував присутніх про роботу Федерації работодавців України у січні – вересні 2019 року та пріоритети діяльності Федерації на 2020 рік.

В ході засідання були обговорені найважливіші питання, які сьогодні турбують харківських роботодавців, а також зроблено акцент на тому, що, не дивлячись на зміну керівництва держави, відношення до української промисловості залишається неналежним, а державна підтримка бізнесу, як і раніше відсутня. Тому сьогодні, як ніколи, важлива згуртованість харківських підприємств у складі обласної організації роботодавців «Граніт», яка дозволить спільними зусиллями вірішувати найскладніші питання.

За підсумками наради було прийнято рішення посилити роботу з владою та, в рамках соціального діалогу, більш наполегливо доносити до керівництва області позицію роботодавців. Тому Голова ООР ХО «Граніт» Анатолій Гіршфельд доручив Виконавчій дирекції Об’єднання долучитись до підготовки наради за участю голови Харківської облдержадміністрації Олексія Кучера з керівниками провідних промислових підприємств області у грудні 2019 року.