Новости

21.01.2019

Вітаємо Харківcький «Турбоатом» із 85-річчям із Дня заснування

21 січня 2019 року АТ "Турбоатом" виповнилося 85 років із Дня заснування.

Об'єднання організацій роботодавців Харківської області «Граніт» вітає Генерального директора АТ «Турбоатом» Суботіна Віктора Георгійовича, ветеранів заводу та весь колективу робочих, керівників, менеджерів і фахівців підприємства зі знаменною і пам'ятною подією у житті багатотисячного колективу — 85-річчям від дня заснування підприємства.

Створений у нелегкій для країни 1934 року, Харківський турбінний завод за 85 трудових років, зусиллями всіх поколінь трудового колективу, перетворився в одне з найбільших підприємств галузі гідротурбостроенія України і одного зі світових лідерів з випуску гідроагрегатів.

Сьогодні марка «Турбоатома» свідчить про високу якість продукції, що випускається і її надійності, відома і затребувана не тільки в Україні, а й на світовому ринку, а продукція заводу експортується в десятки країн світу.

Прийміть, шановні турбобудівники, слова глибокої вдячності за Вашу самовіддану працю і вагомий внесок в економіку Харківщини і всієї України, побажання доброго здоров'я, сімейного благополуччя та нових трудових звершень.

Щастя Вам, шановні друзі, найкращих перспектив на кожен подальший день прийдешніх років!