Новости

07.08.2018

ХАРП виходить на ринок Східної Азії

Харківський підшипниковий завод (ХАРП) вперше представить свою продукцію у Східній Азії на найбільшій світовій галузевій виставці «China International Bearing Industry Exhibition 2018», яка відбудеться у Шанхаї (Китай) 19-22 вересня 2018 року.

ХАРП продемонструє надійні, що не потребують обслуговування, комплектуючі для аграрного сектора, автомобільної промисловості та загального машинобудування, інноваційні лінійки продукції для залізничного транспорту.

«China International Bearing Industry Exhibition стане новою платформою для просування харківських підшипників у Китаї і країнах Азіатсько-Тихоокеанського регіону», — впевнений Віце-президент з маркетингу та продажу Роман Гіршфельд.

На його думку, участь у виставці дозволить збільшити експортний потенціал заводу і запустити нові інвестиційні проекти, а також відкриє можливості для розвитку і зміцнення ділових зв'язків з китайськими партнерами.

«ХАРП вже давно приєднався до світової спільноти підшипникової індустрії, — зазначає Роман Гіршфельд. — Інноваційні розробки ХАРП двічі були удостоєні статусу «Світовий прем'єри» на найбільшій у світі залізничній виставці транспортних технологій «InnoTrans» (2012 і 2014 рр., м. Берлін, Німеччина).

У минулому році на найбільшому світовому сільськогосподарській виставці «Agritechnica-2017» у Ганновері (Німеччина) ХАРП став єдиним національним підприємством, що представив досягнення української підшипникової промисловості. Інноваційні рішення для ефективного землеробства по достоїнству оцінили європейські дилери і виробники сільгосптехніки, з якими були укладені договори про постачання продукції у країни ЄС».

Якість і надійність продукції ХАРП перевірені часом. Понад 70 років завод постачає підшипники і вузли на світовий ринок і десятиліттями залишається надійним постачальником комплектуючих для таких великих виробників сільгосптехніки, як Ростсільмаш, Клевер, МТЗ, Гомсільмаш, Salford, Metalagro. Підшипники ХАРП — вибір багатьох провідних металургійних і гірничодобувних компаній, як Arcelor Mittal, Метінвест, Металоінвест.

«Нам довіряють найбільші виробники залізничного транспорту, автомобільної та сільськогосподарської техніки, провідні гірничо-металургійні компанії», — говорить Роман Гіршфельд.

Наявність найбільшого сучасного парку устаткування з ЧПУ і потужного R&D-центру дозволяє заводу щорічно освоювати і запускати у виробництво понад 100 модифікацій підшипників і вузлів світового рівня якості, що сприяє зміцненню позицій ХАРП на українському і європейському ринках, розширенню географії поставок.

«Частка експорту на даний момент у загальному обсязі продажів складає близько 60%, — уточнює Роман Гіршфельд. — Продукція ХАРП затребувана в Болгарії, Чехії, Польщі, Литві та Латвії. Активне зростання продажів спостерігається на азіатському ринку, зокрема, Єгипті, Пакистані, плануємо вихід на ринок Туреччини. На ринку СНД ми продовжуємо утримувати лідируючі позиції з постачання комплектуючих на найбільші конвеєри виробників сільськогосподарської, автомобільної, залізничної техніки».

Участь ХАРП у China International Bearing Industry Exhibition —одне із запланованих заходів презентаційного туру підприємства 2018 року — «Discover HARP», мета якого продемонструвати світовій спільноті можливості і компетенції українського виробника з 70-річною історією.

«Участь у найбільших заходах галузі дозволяє зарубіжним ринкам знову «відкрити» для себе Харківський підшипниковий завод, оцінити його виробничий і інжиніринговий потенціал, а також високий рівень продукції, яка відповідає світовим стандартам якості», — впевнений Роман Гіршфельд.

Довідка:

Харківський підшипниковий завод (ХАРП) — провідне у СНД підприємство з виробництва підшипників і підшипникових вузлів для підприємств сільськогосподарського машинобудування, залізничної галузі, автомобільної промисловості, гірничо-металургійного комплексу і загального машинобудування. Продукція заводу поставляється більш ніж в 30 країн світу через офіційного дистриб'ютора ХАРП — «УПЕК ТРЕЙДИНГ» і мережу дилерів СНД, Близького Сходу та Східної Європи.

China International Bearing Industry Exhibition проходить з 1990 року з періодичністю раз на два роки. На території площею в 55000 кв.м. більше 1000 компаній з усього світу представлять свою продукцію 60000 відвідувачам і покупцям з 50 країн. Організатор виставки — Китайська асоціація підшипникової промисловості (CBIA).