Новости

06.09.2018

Пішов із життя Василь Григор’єв

5 вересня 2018 року пішов із життя ГРИГОР’ЄВ ВАСИЛЬ ВАСИЛЬОВИЧ, член колегії обласної державної адміністрації, йому було 73 роки. Талановитий керівник, патріот України та просто мудра людина.

Всю свою трудову діяльність Василь Васильович присвятив Харківщині, але його досвід, його поради з вдячністю використовували і в інших регіонах України.

Людина щира та принципова, приклади його мудрих вчинків стануть у нагоді не одному поколінню працівників промисловості, соціальної сфери, державного управління.

Харківщина втратила свого великого земляка, але вічною про нього буде Пам’ять.

Розуміємо гіркоту втрати усіх, хто знав Василя Васильовича.

Висловлюємо щирі співчуття родині покійного, поділяємо її горе.

Вічна Пам'ять!

Харківська обласна державна адміністрація

Об’єднання організації роботодавців Харківської області «Граніт»





Cпівчуття Федерація роботодавців України

Федерація роботодавців України, від імені своїх членів — підприємств, установ і організацій, з глибоким сумом висловлює щирі співчуття у зв'язку зі смертю виконавчого директора Об’єднання організацій роботодавців Харківської області «Граніт» Григор’єва Василя Васильовича.

Активна діяльність Василя Васильовича, як промисловця, управлінця, а згодом — як громадського діяча-роботодавця сприяла становленню та розвитку економіки, соціального діалогу як на Харківщині, так і в країні у цілому.

Працювати пліч-о-пліч з Василем Васильовичем на ниві розбудови руху роботодавців — велика честь для нас і ми пишаємося тим, що пройшли цей довгий шлях разом.

Світла пам’ять про Василя Васильовича назавжди збережеться у наших серцях.

Висловлюємо глибокі співчуття рідним, близьким та колегам покійного.

Федерація роботодавців України