Новости

23.11.2017

Лозівські машини планують збільшити обсяг експорту

Компанія «Лозівські машини» планує збільшити частку експорту у загальному обсязі продаж Індустріальної групи УПЕК, — повідомляє прес-служба компанії.

Відзначається, що одним із стратегічних завдань компанії є збільшення відсотка продажів продукції за кордон з 20% до 35-40%.

«Таким чином, ми зможемо диверсифікувати всі загрози і ризики, пов'язані з внутрішнім ринком, і значно наростити обсяги продаж. До слова, за 10 місяців 2017 року ми виросли у обсягах продаж на 20 у порівнянні з аналогічним періодом 2016 р.», — повідомив віце-президент з маркетингу та продаж ІГ УПЕК Роман Гіршфельд.

Також він зазначив, що на міжнародній виставці сільгосптехніки Agritechnica 2017 «Лозівські машини» зміцнили свої позиції на європейському ринку. Результатом зустрічей і переговорів з потенційними замовниками та партнерами стало підписання близько 10 дилерських угод з великими світовими фірмами і досягнуті домовленості про перспективи співпраці з представниками країн ЄС і Південної Америки.

«Наша мета — сформувати мережу у Європі, налагодивши співпрацю з кількома ключовими дилерами у кожній країні Євросоюзу, таким чином, забезпечуючи європейських аграріїв якісною інноваційною технікою і сервісним обслуговуванням», — зазначив директор з експорту Едуард Чудопалов.

Відзначається, що компанія «Лозівські машини» на Agritechnica 2017 представила дискову борону «Дукат Gold» а також дисковий лущильник «Дукат-5» і глибокорозпушувач «Гульден».