Новости

01.11.2017

1 листопада – 70 років ХАРП!

1 листопада 70 років виповнюється Харківському підшипниковому заводу — одному із найбільших промислових підприємств Харківського регіону і всієї країни!

Непростими видалися 26 років незалежності України. У цих умовах Харківський підшипниковий завод зумів не тільки зберегти свій виробничий, науковий і кадровий потенціал, а й відповісти на багато викликів сьогодення, витримати конкуренцію на світових ринках.

Освоєння нових лінійок інноваційної продукції для застосування у грунтообробній, посівній і збиральній сільськогосподарській техніці як вітчизняних, так і провідних світових виробників, а також у залізничному транспорті — закритих підшипникових вузлів касетного типу зі збільшеним ресурсом 8 років або 800 тис. км для рухомого складу «колії 1520» — виводить ХАРП в лідери підприємств цих галузей промисловості. Перед колективом заводом стоять нові амбітні цілі, у його планах — вихід на європейський ринок з продукцією для аграрної та залізничної галузей і розширення географії продажів.

Сьогодні Харківський підшипниковий завод, завдяки випуску надійної, сучасної, яка відповідає світовим стандартам якості підшипникової продукції, визначає безпеку країни, забезпечує високий технічний рівень вітчизняних галузей сільськогосподарського, залізничного і транспортного машинобудування.

Зберігаючи і удосконалюючи свій виробничий потенціал, ХАРП продовжує залишатися базовим підприємством для розвитку машинобудування країни, забезпечує зростання і добробут сотень тисяч людей.

Завдяки самовідданій праці кількох поколінь підшипниківців сьогодні ми можемо пишатися тим, що завод освоює нову продукцію і ринки збуту, вносить значний вклад в розвиток машинобудування і економіки регіону і країни.

До тих пір, поки існують такі підприємства, як Харківський підшипниковий завод, які випускають вузли, деталі та компоненти для базових галузей промисловості і визначають технічний рівень і якість вітчизняної продукції, Україна зберігає свій імідж машинобудівної держави.

Об’єднання організацій роботодавців Харківської області «Граніт» вітає всіх працівників і ветеранів заводу з 70-річчям підприємства! Нехай ця значуща дата стане ще одним кроком вперед на шляху освоєння нових горизонтів і виконання всіх задуманих планів і проектів! Міцного здоров'я вам, життєвого благополуччя, щастя і добра!