Новости

15.09.2017

Харківська Корпорація «Бісквіт - Шоколад» отримала міжнародний сертифікат FSSC 22000

Підприємства Харківської корпорації «Бісквіт — Шоколад» отримали сертифікати системи управління безпечністю харчових продуктів міжнародного рівня FSSC 22000 «Food Safety System Certification 22000».

Дані сертифікати, як і сертифікати BRС і IFS, визнані і схвалені Глобальною ініціативою харчової безпеки (GFSI) і Європейським співробітництвом з акредитації (ЕА).

Крім того, дана сертифікація підтримується Конфедерацією галузей харчової промисловості Євросоюзу (CIAA — European Food and Drink Association) і Американською асоціацією виробників продуктів харчування (GMA — American Groceries Manufacturing Association) і повністю визнана органами з акредитації у всьому світі.

Сертифікати FSSC 22000, отримані підприємствами корпорації «Бісквіт — Шоколад»:

  • підтверджують, що вироблені кондитерські вироби відповідають міжнародним стандартам
  • підтверджують репутацію корпорації як виробника якісної і безпечної продукції;
  • свідчать про наявність ефективної системи управління безпечністю харчових продуктів;
  • підвищують конкурентоспроможність корпорації на внутрішньому і зовнішніх ринках;
  • підтверджують виконання всіх вимог торгових мереж до постачальника;
  • підвищують довіру клієнтів і споживачів.

Ще у 1999 році підприємства корпорації «Бісквіт — Шоколад» першими серед підприємств кондитерської галузі України розробили і впровадили систему управління якістю відповідно до міжнародного стандарту ISO 9001.

Отримання сертифікату FSSC 22000 — ще одне досягнення колективів підприємств корпорації, які не зупиняються на досягнутому, дозволяє продемонструвати свою спроможність задовольнити найвибагливіших замовників і відповідальність до питань безпеки випускаються кондитерських виробів ТМ «Бісквіт — Шоколад».

Отримані сертифікати — це результат злагодженої та професійної роботи всіх служб підприємств корпорації.

Об’єднання організацій роботодавців Харківської області «Граніт» щиро вітає колектив корпорації «Бісквіт — Шоколад» із цим визначним досягненням.