Новости

07.08.2017

ГОЛОВІ ООР ХО «ГРАНІТ» АНАТОЛІЮ ГІРШФЕЛЬДУ - 60 РОКІВ! ЩИРО ВІТАЄМО!

7 серпня народному депутату України, Почесному президенту Індустріальної групи УПЕК, голові Об’єднання організацій роботодавців Харківської області «Граніт» Анатолію Мусійовичу Гіршфельду виповнюється 60 років!

Рада і виконавча дирекція Об’єднання організацій роботодавців Харківської області «Граніт», харківські промисловці і ділова спільнота бажають довгих активних і продуктивних років життя, натхнення та оптимізму, подальших успіхів у здійсненні задумів і планів, успішної реалізації бізнес-планів і фінансового процвітання Індустріальній групі УПЕК!

Анатолій Мусійович Гіршфельд — народний депутат України по 179 виборчому округу, заступник голови — виконавчий директор Національного комітету з промислового розвитку України, заступник голови Ради Федерації роботодавців України, Почесний президент Індустріальної групи «УПЕК», голова Об’єднання організацій роботодавців Харківської області «Граніт». /p>

Анатолій Гіршфельд пройшов шлях від інженера-конструктора до засновника однієї з найбільших в Україні машинобудівних компаній — Індустріальної групи УПЕК — і вніс значний вклад у збереження і розвиток промислового потенціалу Харківської області.

За ці роки Анатолій Гіршфельд вивів корпорацію УПЕК у лідери з досліджень і розробок нової конкурентоспроможної техніки, створення і реалізації інноваційних проектів національного значення. Під його особистим керівництвом були розроблені і запущені у виробництво нове покоління енергоефективних підшипникових вузлів підвищеного ресурсу для залізничного транспорту; унікальні енергоефективні, повністю екологічно чисті, безфреонові клімат-системи, які отримали міжнародне визнання першості, і багато інших новітніх машин і компоненти, які за великим рахунком складають сьогодні основу для подальшого розвитку високотехнологічного машинобудування України.

З ініціативи Анатолія Гіршфельда розроблений і реалізований спільно з американською компанією РТС найбільший у Європі проект комплексної автоматизації інженерної діяльності (КСА), реалізується близько 100 інженерних розробок, у яких бере участь понад 30 провідних європейських компаній. Сьогодні Індустріальну групу УПЕК добре знають у Європі, США та СНД, як унікальну українську високотехнологічну машинобудівну корпорацію, яка динамічно розвивається на основі інженерних знань і піонерських інновацій, має міцну власну інфраструктуру досліджень і розробок і одночасно успішно здійснює міжнародний трансфер передових технологій.

Одним з пріоритетних напрямків роботи Анатолія Мусійовича Гіршфельда, як народного депутата України і голови Об’єднання організацій роботодавців Харківської області «Граніт», є законодавча діяльність. Законодавчі ініціативи Гіршфельда А.М. спрямовані на забезпечення умов для економічного зростання країни, розвитку вітчизняного промислового виробництва, надання соціальних гарантій. Тільки за останні 2,5 року у співавторстві з колегами, Анатолієм Мусійовичем було підготовлено і подано 35 законопроектів. Він входить до трійки найактивніших законодавців від Харківської області.

У період депутатської діяльності Анатолій Гіршфельд сприяв отриманню значних додаткових надходжень з державного бюджету до місцевих бюджетів на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій Харківської області. Завдяки його наполегливості було здійснено будівництво газопроводів у 21 населеному пункті округу, що збільшило рівень газифікації у Харківській області, проведені реконструкції та ремонтно-будівельні роботи понад 100 об'єктів соціально-побутової та комунальної сфери, побудовано сім спортивних майданчиків в округу і багато іншого.

Піклуючись про громадян своєї країни, рідного краю та трудової родини Анатолій Мойсейович у 2003 році ініціював створення благодійного фонду «Патріоти», який успішно функціонує і по сьогоднішній день, надаючи матеріальну адресну допомогу співробітникам підприємств УПЕК і жителям Харківської області.

Незважаючи на величезний обсяг зайнятості в державній та громадській діяльності Анатолій Мусійович Гіршфельд не перериває особисту науково-організаційну роботу. З 2011 року він — член-кореспондент Інженерної Академії України, з 2016 — член Ради Північно-Східного наукового центру НАН і МОН України. Він є автором 11 патентів. За його ініціативи та за участю Харківської облдержадміністрації було створено інноваційно-освітній кластер «Агротехніка», до складу якого увійшли провідні сільгосппідприємства Харківської області, вищі навчальні заклади аграрного профілю та провідні НДІ України.

Анатолій Гіршфельд сприяє налагодженню відносин з країнами світу. Входить до складу трьох груп по налагодженню міжпарламентських зв'язків з Австрійською Республікою, державою Ізраїль, Турецькою Республікою.

За вагомий особистий внесок у справу державотворення, плідну законодавчу і громадсько-політичну діяльність у 2002 році Анатолій Мусійович Гіршфельд нагороджений Почесною грамотою і нагрудним знаком Верховної Ради України «За заслуги перед народом України».

За вагомий особистий внесок у розвиток підприємництва та ринкової інфраструктури в Україні, значні досягнення у професійній діяльності нагороджений орденом «За заслуги» III ступеня (2005 р.) і II ступеня (2009р.).

У 2011 році нагороджений Почесною грамотою Харківської міської ради.

Анатолій Мусійович Гіршфельд є Почесним громадянином м. Лозова, м. Південне і смт. Кегичівка.