Новости

27.02.2017

«Філіп Морріс Україна» інвестує у енергозбереження Харківської фабрики 60 мільйонів гривень

ПрАТ «Філіп Морріс Україна» — активний член Федерації роботодавців оголосило про початок реалізації масштабного інвестиційного проекту у сфері енергозбереження.

Компанія розпочала підготовку до повного переведення енергозабезпечення фабрики у Харківській області з природного газу на тверде паливо — а саме лушпиння соняшника.

Вартість проекту — 60 мільйонів гривень. Всі конструкції для будівництва нового комплексу та альтернативне паливо для його роботи планується купувати у місцевих харківських виробників.

Проект отримав підтримку місцевої влади в особі голови Харківської обласної державної адміністрації Юлії Світличної. Під час зустрічі з керівництвом Компанії губернатор області пообіцяла належну організаційну підтримку проекту.

Як заявила директор з корпоративних зв'язків ПрАТ «Філіп Морріс Україна» Наталія Бондаренко, ініціатива з реалізації цього проекту — це свідчення того, що міжнародні інвестори сподіваються на відновлення стійкого економічного зростання та покращення інвестиційного клімату в Україні. Вона нагадала, що ПрАТ «Філіп Морріс Україна» реалізував в Харківській області ряд проектів, які мають безумовний позитивний вплив на соціально-економічний розвиток регіону.

ПрАТ «Філіп Морріс Україна» — лідер українського тютюнового ринку та один з найбільших платників податків в Україні за підсумками 2015 та 2016 років. За 1994-2015 роки Компанія інвестувала у виробництво і дистрибуцію 338 млн. дол., створивши 1300 робочих місць.

Компанію визнано Кращим роботодавцем в Україні (Top Employer Ukraine) та Кращим роботодавцем у Європі (Top Employer Europe) у 2016 році за оцінкою Міжнародного інституту кращих роботодавців (International Top Employers Institute).