Новости

08.04.2016

«ЗАВОД ІМ. МАЛИШЕВА» ЗБІЛЬШИВ ОБСЯГИ ВИРОБНИЦТВА У ПОНАД 7 РАЗІВ

Темпи виробництва продукції ДП «Завод ім. В.О. Малишева», що входить до складу ДК «Укроборонпром», за перший квартал 2016 року збільшились на 654% у порівнянні з аналогічним періодом минулого року. Про це повідомила прес-служба легендарного підприємства Харківщини.

«З промислових цехів вийшли «Оплоти», десятки МТО, двигуни для ДП «Харківське конструкторське бюро ім. О.О. Морозова», з яким тісно співпрацює наше підприємство. Виготовлені запасні частини для іноземних замовників. Загалом вироблено продукції на суму понад 367 млн. грн», — повідомив виконувач обов’язків генерального директора заводу Олександр Хлань.

За його словами, значним стимулом для робітників є постійне зростання заробітної плати. Зараз її середній показник по заводу складає 5025 грн, для виробничників — 5700 грн. У порівнянні з січнем-березнем минулого року вона зросла на 34,4%. Завод повністю покрив заборгованість з зарплатні.

«Підприємство працює в стабільному режимі, зберігаючи позитивний приріст. Ми стрімко нарощуємо обсяги виробництва і реалізації продукції. 2016 рік має стати рекордним за обсягами виробництва за останнє десятиліття», — зазначив Олександр Хлань.

ДП «Завод ім. В.А. Малишева» спеціалізується на випуску та модернізації важкої і легкої бронетехніки. Насамперед тут пишаються виробництвом танків БМ «Оплот», модернізованими Т-64 до БМ «Булат» та бронетранспортерами БТР-4.Основна номенклатура продукції цивільного призначення представлена тепловозними дизелями і запчастинами до них.