Новости

18.03.2016

Зустріч в офісі ООР ХО «Граніт» з професіоналами побутового обслуговування

18 березня, напередодні державного професійного свята — Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення, в офісі Об’єднання організацій роботодавців Харківської області «Граніт» відбулася зустріч з членами правління, ветеранами та активом Господарської Асоціації «Харківоблсервіс».

Відкрив зібрання голова Харківської обласної організації роботодавців побутового обслуговування, керівник Господарської Асоціації «Харківоблсервіс» Юрій Якут, який привітав присутніх з професійним святом.

З вітальним словом та коротким аналізом поточного стану справ у сфері побутового обслуговування населення області і задачах роботодавців щодо стимулювання реформування цієї галузі, до учасників зустрічі звернувся виконавчий директор ХООР «Граніт» Василь Григор’єв.

«Завдяки вашим щоденним старанням харків’яни отримують широкий спектр комунально-житлових та побутових послуг, без яких не можно жити повноцінним життям. Від вас, багато в чому, залежить добробут і добрий настрій мешканців нашого краю. Ви робите все можливе, аби обсяг та якість послуг, що надаються, відповідали запитам населення, а своєю буденною працею сприяєте забезпеченню соціальної стабільності та громадського спокою. Від імені ради Об’єднання, щиро дякую вам за сумлінну працю та повсякденну турботу про гідні умови для комфортного проживання харків’ян, — зазначив Василь Григор’єв.

— Але сфера побутового обслуговування населення, як ніяка інша, сьогодні потребує нагального реформування. На жаль, реформування цієї життєво-необхідної галузі, про яку давно говорить влада, зводиться до регулярного і дуже суттєвого підвищення платежів по всіх напрямках. Більш того, високі тарифи на послуги ЖКГ негативно впливають на економіку країни в цілому, адже щоб заплатити за комуналку люди змушені економити практично на всьому, — від чого падають купівельні настрої, скорочуються обсяги роздрібної торгівлі. Ось чому, наше обласне Об’єднання роботодавців виступає за докорінну модернізацію сфери житлово-комунального господарства та побутового обслуговування з урахуванням сучасних технологій енергоефективності», — наголосив виконавчий директор ООР ХО «Граніт».

За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток системи житлового господарства міста і області та з нагоди професійного свята — Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення, ряду працівників та ветеранам Господарської Асоціації «Харківоблсервіс» Василь Григор’єв вручив Грамоти та Подяки Об’єднання організацій роботодавців Харківської області «Граніт» та Харківської обласної організації роботодавців побутового обслуговування.

Зустріч пройшла у теплій невимушеній обстановці.