Новости

31.12.2015

З НОВИМ РОКОМ ВАС, ШАНОВНІ ПРОМИСЛОВЦІ! – АНАТОЛІЙ ГІРШФЕЛЬД

Шановні промисловці і підприємці Харківської області!

Шановні колеги!

Рік, що минає видався непростим для всіх нас.

На жаль, він приніс більше розчарувань, ніж перемог.

Відсутність у країні реальних економічних реформ і шокова терапія уряду у вигляді підвищення тарифів на тлі зростання цін на товари першої необхідності при заморожених зарплатах і пенсіях поставили десятки тисяч мешканців Слобожанщини, мільйони українців на межу виживання.

Зараз ми знову входимо у великі очікування. Економіка, пройшовши дно кризи, починає стабілізуватися, але, ми розуміємо, що насправді мова йде тільки про уповільнення того катастрофічного падіння, яке переживає Україна в останні роки.

Країна, як ніколи, гостро потребує реформ, які б сприяли припливу інвестицій, зростанню власного промислового виробництва на основі підтримки вітчизняного товаровиробника, створенню нових робочих місць і в підсумку забезпечать гідний рівень життя громадян України. Проект таких реформ, які охоплюють усі пріоритетні напрямки розвитку, розроблений Федерацією роботодавців України. До кінця року «План модернізації України» буде запропонований для розгляду уряду і парламентаріям.

Я твердо вірю, що якщо ми будемо послідовно просуватися у реалізації даних реформ, то через 10 років, на які розрахований план, ми будемо жити зовсім в іншій Україні — економічно сильній і процвітаючій країні щасливих людей.

У очікуванні настання Нового року ми завжди сподіваємося на краще і віримо у позитивні зміни.

Бажаю всім вам, щоб у майбутньому році виправдалися всі хороші очікування і реалізувалися найамбітніші плани по досягненню нових висот у бізнесі.

Міцного здоров'я вам і вашим близьким, стійкості та оптимізму, миру і благополуччя у ваших оселях.

Нехай 2016 принесе кожному нові досягнення, успіхи, радість і щастя!



ГОЛОВА ОБ’ЄДНАННЯ ОРГАНІЗАЦІЙ РОБОТОДАВЦІВ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ «ГРАНІТ»,

НАРОДНИЙ ДЕПУТАТ УКРАЇНИ АНАТОЛІЙ ГІРШФЕЛЬД