Новости

06.10.2015

ЗАВОД ІМ. МАЛИШЕВА СТВОРИВ БІЛЬШЕ СОТНІ НОВИХ РОБОЧИХ МІСЦЬ

На Харківському державному підприємстві «Завод ім. В.О. Малишева», що входить до складу ДК «Укроборонпром», розпочали потужну кампанію зі збільшення робочих місць. Лише за минулий місяць на заводі працевлаштували 129 людей.

Для виконання замовлень зi створення нових зразків бронетехніки для української армії, на підприємстві відновлюють виробничі потужності та працюють у посиленому режимі.

Робота з набору кадрів проводиться з такими Харківськими вищими навчальними закладами, як НТУ «Харківський політехнічний інститут», Харківський національний автомобільно-дорожній університет, Національний аерокосмічний університет «Харківський авіаційний інститут ім. М.Є. Жуковського», Харківський національний університет радіоелектроніки, Харківський національний економічний університет. Підприємство також співпрацює із профільними ліцеями та коледжами.

Керівництво заводу й надалі продовжує пошук кваліфікованих працівників аби максимально завантажити підприємство та відновити обороноздатність України.

Довідка.

ДП «Завод ім. В.А. Малишева» спеціалізується на випуску та модернізації важкої і легкої бронетехніки для Міністерства оборони України та іноземних замовників.

Насамперед, тут пишаються виробництвом танків БМ «Оплот», модернізованими Т-64 до БМ «Булат» та бронетранспортерами БТР-4.

Основна номенклатура продукції цивільного призначення представлена тепловозними дизелями і запчастинами до них.