Новости

23.07.2015

АНОНС: ІГ УПЕК проводить День поля «Лозівські Машини»

30 липня 2015, у рамках реалізації практичних завдань інноваційно-освітнього кластеру «Агротехніка», ІГ УПЕК проводить День поля «Лозівські Машини».

Мета заходу — демонстрація досягнень сільгоспмашинобудування Харківського регіону в реалізації стратегії імпортозаміщення в АПК. Просування сучасних технологій землеобробки та енергоефективних рішень у сільському господарстві.

Основні учасники: представники Харківської обласної державної адміністрації та районних адміністрацій області, керівники провідних агропромислових підприємств з Харківської, Дніпропетровської, Запорізької, Донецької, Полтавської та Сумської областей, представники вищих навчальних закладів аграрного профілю.

У програмі Дня поля: масштабна польова демонстрація роботи всієї лінійки ґрунтообробної та посівної техніки виробництва «ЛКМЗ», обговорення перспектив співробітництва між агропідприємствами Харківської та сусідніх областей, аграрними університетами-учасниками Кластера, а також підприємствами-виробниками машинобудівної продукції для АПК.

Після закінчення офіційної частини заходу серед аграрних підприємств-учасників буде проведена лотерея з розіграшу стерневого культиватора «Шилінг» шириною захвату 3м.

Завершить День поля святковий фуршет на лоні природи.

Місце проведення: ПСП «ГАРАНТ» (смт. Краснопавлівка Лозівського р-ну Харківської області).



ЗВЕРНЕННЯ ОРГКОМІТЕТУ ДНЯ ПОЛЯ «ЛОЗІВСЬКІі МАШИНИ»

Любі друзі, шановні колеги!

Запрошуємо Вас відвідати День поля «ЛОЗІВСЬКІ МАШИНИ», який проходитиме 30 липня у смт. Краснопавлівка, Лозівського р-ну, Харківської області на базі ПСП «ГАРАНТ».

Захід проходить за підтримки облдержадміністрації Харківської області, у рамках реалізації практичних програм нещодавно створеного інноваційного агрокластеру «Агротехніка» (створений за ініціативою Індустріальної групи «УПЕК», провідних сільськогосподарських ВНЗ та агропідприємств України).

На Дні поля буде представлений асортимент сільськогосподарської продукції заводу «ЛКМЗ», включаючи нашу новинку — пневматичний посівний комплекс «Златник», який на сьогоднішній день не має вітчизняних аналогів і впевнено конкурує з кращими зразками імпортної техніки.

Цікавими будуть і інші новинки — дискатори «Дукат» шириною захвату 12м під трактора 350л.с і глибокорозпушувач «Гульден», який концептуально близький до найбільш поширеним європейським глибокорозпушувача.

На заході можна буде детально ознайомитися зі стерньовими культиваторами «Шилінг», дискатори «Дукат», передпосівним культиватором «Червінець», приставкою прямої сівби «Крона», зубопружінной бороною «ЛІРА» з комплексом для внесення добрив «РЕАЛ».

В рамках Дня поля «Лозівський МАШИНИ», організаторами для відвідувачів буде проведено розіграш головного призу — стерньового культиватора «Шилінг» шириною захвату 3м.

Ми будемо раді бачити Вас у числі наших гостей!