Новости

09.06.2015

НОВІ КАДРОВІ ЗМІНИ НА ЗАВОДІ ІМ. МАЛИШЕВА ПОКЛИКАНІ РЕАЛІЗУВАТИ ПОТЕНЦІАЛ ПІДПРИЄМСТВА НА МАКСИМУМ

Найпотужніше харківське підприємство ДК «УКРОБОРОНПРОМ» повинно працювати ще ефективніше та максимально забезпечувати потреби української армії. Про це заявив Перший заступник генерального директора Концерну Сергій Пінькас у ході відвідування заводу ім. Малишева.

«Цьогоріч Національна Гвардія України вже отримала 10 танків Т-64 та 2 «Булати», найближчим часом військовим відвантажать ще 3 одиниці цієї техніки. Але підприємство здатне працювати значно продуктивніше», — заявив державний менеджер, наголосивши що у планах виробництва заводу на поточний рік ще понад 20 одиниць нових танків.

Керівництво «УКРОБОРОНПРОМу» постійно інспектує свої підприємства-учасники на рахунок чіткого виконання виробничих планів та збільшення ефективності їх роботи.

Головне завдання Концерну залишається незмінним — максимальне забезпечення українських військових необхідною технікою. Тож, під час такої перевірки на заводі ім. Малишева було прийняте рішення змінити керівництво стратегічного підприємства. Виконуючим обов’язки директора призначили головного інженера Олександра Шейка.

«Кадрові зміни повинні прискорити виконання заводом своїх зобов’язань в рамках державного оборонного замовлення та стратегічних іноземних контрактів», — наголосив Сергій Пінькас.

ДП «Завод ім. В.А. Малишева» спеціалізується на випуску та модернізації важкої і легкої бронетехніки. Насамперед тут пишаються виробництвом танків БМ «Оплот», модернізованими Т-64 до БМ «Булат» та бронетранспортерами БТР-4.

Основна номенклатура продукції цивільного призначення представлена тепловозними дизелями і запчастинами до них.