Новости

30.01.2015

Сьогодні УПЕКу – 20 років!

Рада та виконавча дирекція обласного об'єднання організацій роботодавців «Граніт» сьогодні, 30 січня, від імені усіх харківських машинобудівників тепло привітали почесного президента Української Промислової Енергетичної Компанії Анатолія Гіршфельда і весь колектив спеціалістів, менеджерів та керівників Індустріальної групи УПЕК з 20-річним ювілеєм.

«Заснована у складний період 1990-х глибокої кризи всієї промисловості України, компанія пройшла непростий шлях свого становлення і розвитку, перетворившись на одну з найбільших в Україні Компаній, яка сьогодні розвивається як клієнтоорієнтована інженерна Індустріальна група.

Заслуговує глибокої поваги, Анатолій Мусійович, Ваш особистий внесок і Вашої команди однодумців у розвиток багатогранної діяльності Компанії на перспективу, впевнено тримаючої курс на кардинальне інженерне і виробниче переоснащення, розвиток інноваційної діяльності по створенню нових поколінь високотехнологічної продукції, конкурентної на глобальних ринках світу.

Примітно, що протягом останніх років пріоритетним завданням Вашого колективу стало формування політики енергоефективності та енергозбереження — однієї з ключових проблем ХХI століття.

Прийміть, шановні ювіляри, слова глибокої вдячності за Вашу самовіддану працю і внесок в економіку України, побажання добра, щастя, здоров'я Вам і Вашим родинам, успіхів і перемог у роботі!», — йдеться у привітанні Ради та виконавчої дирекції ООР ХО «Граніт».