Новости

29.11.2014

Харківський «ФЕД» на Канадському аэрокосмічному самміті

У період з 16.11.2014г. по 20.11.2014г. делегація ПАТ «ФЕД» на чолі з головою правління В.В. Поповим взяла участь у Канадському аерокосмічному саміті, а також провела низку зустрічей з підприємствами авіаційного сектора в США, — повідомляє прес-служба підприємства.

Тема канадського саміту: «Oдин світ: досягнення результату на глобальному ринку». На саміті обговорювалися нові тенденції та реалії, які можуть допомогти компаніям бути успішними в умовах жорсткої конкурентціі. ПАТ «ФЕД» єдине представляло Україну на саміті. У ході візиту члени делегації провели 23 зустрічі з ТОП-менеджерами лідируючих північноамериканських аерокосмічних компаній і представниками органів державного управління.

17 листопада в м Чикаго, США відбулися переговори з представниками компанії Hamilton-Sundstrand та Організації регіонального економічного розвитку Рокфорда (RAEDC) з питань можливої співпраці у аерокосмічній сфері, а також були проведені консультації зі співробітниками Департаменту Комерції та Економіки штату Іллінойс (США). Дані переговори поклали початок розвитку кооперації між провідними американськими авіакосмічними компаніями та ПАТ «ФЕД».

Під час переговорів 18 листопада з компанією Thales (Канада) представники делегацій обговорили перспективи подальшої співпраці у сфері реалізації спільних аерокосмічних проектів.

Також у ході зустрічі з делегаціями компаній Bombardier Aerospace і Pratt and Whitney Canada (PWC) були порушені питання розробки системи механізації крила і поставки компанією «ФЕД» комплектуючих для аерокосмічної продукції канадських компаній. ПАТ «ФЕД» досягло домовленостей з і Pratt and Whitney Canada (PWC) щодо поглиблення спільної кооперації.

У ході консультацій з канадськими торговими комісарами обговорювалися можливі напрямки спільної діяльності ПАТ «ФЕД» і північноамериканських, а також бразильських компаній. Також були проведені переговори з Міністром інфраструктури Канади, Міністром економічного розвитку з питань співробітництва ПАТ «ФЕД» з авіаційними компаніями провінції Квебек (Канада).

У продовження саміту ПАТ «ФЕД» провело переговори з Дж. Куік (Президент AIAC — Канадської асоціації аерокосмічної промисловості) з питань тіснішої співпраці авіаційних підприємств Канади та ПАТ «ФЕД». Переговори проводилися за сприяння консалтингової компанії «Providence Group», яка представляє інтереси ПАТ «ФЕД» у Канаді.