Новости

22.10.2014

Вітаємо з Почесним званням!

Президент України Петро Порошенко підписав указ про присвоєння державних нагород України працівникам підприємств, установ, організацій. Серед них — працівник Лозівського ковальсько-механічного заводу, що входить до сфери впливу Об'єднання організацій роботодавців Харківської області «Граніт».

Згідно з Указом Президента, звання «Заслужений економіст України» присвоєно Еріці Кшіштіняк — заступнику генерального директора Лозівського ковальсько-механічного заводу.

Рада Об'єднання організацій роботодавців Харківської області «Граніт» та виконавча дирекція Об'єднання тепло вітають Еріку Кшіштіняк з державним визнанням її праці та присвоєнням високого і почесного звання «Заслужений економіст України» і бажають доброго здоров'я і подальших успіхів у праці та житті.

Довідка:

Лозівський ковальсько-механічний завод — найбільше ковальсько-штампувальне і механоскладальне підприємство України і СНД. Входить до складу Індустріальної групи УПЕК. Колективний член Об’єднання організацій роботодавців Харківської області «Граніт»

Спеціалізується на масовому великосерійному виробництві поковок близько 300 різних найменувань, встановлена потужність — до 180 тис. т поковок на рік.

Будучи багатопрофільним підприємством, завод є лідером у виробництві мостів для тракторів, дорожньо-будівельної техніки, виробляє мости для автобусів, деталі для рухомого складу залізниць. У даний час ЛКМЗ виготовляє, зокрема, грунтообробну техніку, трансмісії вантажопідйомністю від 3 до 4,2 т і займає понад 80 ринку СНД з виготовлення мостів для автодорожньої техніки у даному сегменті вантажопідйомності.

Генеральний директор ЛКМЗ Черномаз В.І. — голова організації роботодавців м. Лозова Харківської області.