Новости

16.10.2014

На «Електроважмаші» підвели підсумки виконання Колективного договору за 9 місяців 2014

Сьогодні 16 жовтня на ДП завод «Електроважмаш» відбулося розширене засідання адміністрації та профкому підприємства за підсумками виконання Колективного договору за 9 місяців 2014 року, — інформує прес-служба підприємства.

У ході засідання були представлені звіти представників профспілки за напрямками. Загальну інформацію про виконання Колективного договору за 9 місяців поточного року озвучив голова профспілкового комітету ДП завод «Електроважмаш» Василь Канунніков. «Незважаючи на складну економічну ситуацію, проведено роботи в цехах основного виробництва з технічного переозброєння виробництва, підтриманню діючого обладнання в робочому стані, підготовці до роботи у осінньо-зимовий період. Також відзначу, що «Електроважмаш» є одним з кращих підприємств у сфері забезпечення належних норм охорони праці», — зазначив він.

Крім того, підсумки своєї роботи підвели голова комісії з охорони праці, голова молодіжної ради підприємства, а також голова спортивно-масової комісії — ради Комітету фізичної культури.

Підсумки засідання підвів директор заводу Володимир Глушаков: «Колектив «Електроважмашу» добився хороших результатів. За ці 9 місяців був виконаний ряд найважливіших замовлень для підприємств України, виконане постачання продукції у країни ближнього і далекого зарубіжжя. Ми виконали усі зобов'язання перед працівниками за колективним договором і зараз ведемо роботу над збереженням обсягів виробництва і наповненням портфеля замовлень на 2015 рік».