Новости

17.10.2014

Трудовий колектив Харківського тракторного заводу вимагає вибачення комуністів

За підсумками 9 місяців 2013 Харківський тракторний завод виробив 1023 трактора на суму 388 726 тис. грн., за цей же період в 2014 році вироблено 1146 тракторів на суму 510 924 тис. грн. Таким чином приріст кількості виробленої техніки становить 12,02%, а в грошовому вираженні 31,44%, — повідомляє прес-служба підприємства.

АТ «ХТЗ» стоїть на державному обліку, як підприємство, яке є великим платником податків.

У виробничій ланцюжку АТ «Харківський тракторний завод» задіяно близько 300 підприємств-постачальників, чисельність зайнятих у створенні українського трактора становить близько 100 тис. осіб.

У той же час Комуністична партія України та її лідер Петро Симоненко дозволяють собі зневажливе ставлення до людей праці, а життя багатотисячного трудового колективу для комуністів є порожнім звуком. Так у телевізійному ролику, який закликає голосувати за комуністів, показується головний складальний конвеєр Харківського тракторного заводу і відноситься ХТЗ до числа непрацюючих підприємств! Це брехня і обман, так як ХТЗ працює і у державну казну цим підприємством з початку 2014 року перераховано податків більш ніж на 100 000 000 грн.

Харківські тракторобудівники глибоко обурені тим, як можна було показувати головний конвеєр підприємства не працюючим, коли у 2014 році ХТЗ продає своїтрактори більш ніж у 30 країн світу і присутні на ринках Європи, Азії, Африки та країн Латинської Америки. У той час як багато підприємств України у зв'язку з економічними і політичними подіями у країні відчувають труднощі з виробництвом продукції, на Харківському тракторному заводі зростання виробництва за 9 місяців 2014 склав 12%.

Трудовий колектив Харківського тракторного заводу вимагає притягнути до відповідальності КПУ та її лідера Петра Симоненка. Про який професіоналізм лідера може йти мова, якщо товариш Симоненко користується брехливою інформацією.

Трудовий колектив Харківського тракторного заводу вимагає публічного вибачення Петра Симоненка перед багатотисячним колективом флагмана українського сільськогосподарського машинобудування, — повідомляє прес-служба підприємства.