Новости

07.10.2014

Новини компаній: УПЕК презентував сільгосптехніку ЛКМЗ під новим брендом - "Лозівські машини"

Індустріальна група УПЕК презентувала ряд новинок сільгосптехніки виробництва Лозівського ковальсько-механічного заводу (ЛКМЗ) під новим брендом — «Лозівські машини». Техніка була представлена на одній з найбільших національних агровиставок «Агроекспо 2014», яка відбулася у Кіровограді 2-4 жовтня.

На виставці були представлені як добре відомі аграріям дискові лущильники «ДУКАТ», стерньові культиватори «ШИЛІНГ», приставка прямого сівби «КРОНА», так і новинки 2014: посівний комплекс «ЗЛАТНИК», дискова борона «ДУКАТ-16» (з шириною захвату 16,7 м) та інші агрегати.

Також, в рамках нової стратегії бренду був представлений публіці глибокорозпушувач «Лозівські машини — Hatzenbichler». Це перший агрегат австрійського виробника грунтообробної техніки Hatzenbichler, вироблений на Лозівському ковальсько-механічному заводі у рамках опрацювання проекту з локалізації виробництва Hatzenbichler в Україні.

Довідка:

Thomas Hatzenbichler Agro-Technik GmbH спеціалізується на виробництві сільськогосподарської техніки для енергозберігаючих технологій обробки грунту та посіву.