Новости

25.09.2014

Лозівський ковальсько-механічний завод відновлює постачання на ХТЗ

Лозівський ковальсько-механічний завод, найбільше ковальсько-штампувальне підприємство України, що входить до Індустріальної групи УПЕК, відновлює співпрацю з Харківським тракторним заводом.

Згідно з підписаною угодою, ЛКМЗ поставить ХТЗ 400 колісних і 50 гусеничних тракторокомплектів, що охоплюють практично всю номенклатуру тракторів ХТЗ. Вартість договору становить 45 млн грн.

Цей договір сторони вважають першим кроком до відновлення взаємовигідного співробітництва. За словами директора автомобільного дивізіону ІГ УПЕК Сергія Щербака, зараз між підприємствами ведуться переговори про подальше розширення співробітництва на 2015 рік щодо постачання продукції ЛКМЗ, а також опрацьовуються замовлення на поставку підшипників Харківського підшипникового заводу на конвеєр Харківського тракторного заводу.

Довідка:

Лозівський ковальсько-механічний завод — найбільше ковальсько-штампувальне і механоскладальне підприємство України і СНД. Входить до складу Індустріальної групи УПЕК.

Спеціалізується на масовому великосерійному виробництві поковок 300 різних найменувань, встановлена потужність — до 180 тис. т поковок на рік.

Будучи багатопрофільним підприємством, завод є лідером у виробництві мостів для тракторів, дорожньо-будівельної техніки, виробляє мости для автобусів, деталі для рухомого складу залізниць. У даний час ЛКМЗ виготовляє, зокрема, грунтообробну техніку, трансмісії вантажопідйомністю від 3 до 4,2 т і займає понад 80 ринку СНД з виготовлення мостів для автодорожньої техніки у даному сегменті вантажопідйомності.

Генеральний директор ЛКМЗ Черномаз В.І. — голова організації роботодавців м. Лозова Харківської області.