Новости

22.09.2014

З 23 по 26 вересня 2014 ДП завод «Електроважмаш» візьме участь у виставці «Inno Trans 2014», яка буде проходити у Німеччині

З 23 по 26 вересня 2014 року Харківське Державне підприємство завод «Електроважмаш» візьме участь у виставці «Inno Trans 2014», яка буде проходити у місті Берлін (Німеччина), повідомляє прес-служба підприємства.

Завод демонструє свої досягнення в області проектування і виробництва тягових двигунів для міського та залізничного транспорту, а також інших виробів машинобудівної галузі. В ході виставки керівництво підприємства планує провести ряд ділових зустрічей, на яких обговорюватиметься можливість співробітництва «Електроважмашу» з європейськими компаніями.

«Протягом попередніх двох років «Електроважмаш» активно оновлював свої виробничі потужності. Завод закупив і встановив верстати та обробні центри, у тому числі і виробництва країн Європи. Істотно оновився верстатний парк, призначений для виробництва тягового обладнання. Зокрема, італійський Verus, призначений для механічної обробки деталей електродвигунів для залізничного транспорту. Це забезпечує високу якість обладнання нашого підприємства», — заявив директор ДП завод «Електроважмаш» Володимир Глушаков.

За рахунок наявності власного конструкторського бюро, підприємство має можливість проектувати і виробляти продукцію у стислі терміни з урахуванням вимог замовника, кліматичних умов експлуатації та інших факторів, що впливають на роботу агрегату.

«Зараз у нас з'явилася можливість вийти на європейський ринок. Завод вже має досвід співпраці з європейськими компаніями, такими як Alstom і Caterpillar. «Електроважмаш» успішно проводив для них сертифікаційні випробування продукції. Участь у виставці InnoTrans 2014 дає нам можливість провести переговори про відновлення і розширення співпраці», — зазначив перший заступник директора ДП завод «Електроважмаш» Дмитро Костюк.

Зараз ДП завод «Електроважмаш» проводить підготовку до сертифікації на відповідність Міжнародному стандарту залізничної промисловості IRIS. Цей сертифікат дозволить підприємству відповідати високим стандартам асоціації UNIFE, а значить, відкриє більш широкі перспективи співпраці українських машинобудівників з європейськими компаніями.